Nem hivatalos oldal

80 hústartalmú kutyatáp az egészséges négylábúkért

80 hústartalmú kutyatáp

80 hústartalmú kutyatáp

A legtöbb kutyaeledel egyáltalán nem felel meg a négylábúink szükségleteinek. Hús szinte csak nyomokban lehet felfedezni ezekben, ugyanakkor rengeteg olyan összetevő kerül bele, ami inkább ront az egészségükön, mint segítene fenntartani a jó fizikai állapotukat.

Éppen ezért érdemes a 80 hústartalmú kutyatáp mellett dönteni, aminek csak 20%-a gyümölcs és zöldség, amelyekre szintén szüksége van az ebek szervezetének és a többi szárnyas-, vadhús vagy hal. Igaz, hogy a prémiumminőségű 80 hústartalmú kutyatáp drágább, mint a mindenki által ismert márkák termékei, de kifizetődik, ha ezt adjuk a kedvenceinknek.

Egyrészt nem kell olyan sokat adni ebből, mivel jelentősen koncentráltabb, mint a silány minőségű tápok. Továbbá a 80 hústartalmú kutyatáp mindent megad a kutyusoknak, amire az egészséges fejlődéshez és élethez szükségük van, így nem kell majd gyógyszerekre és a különböző betegségek kezelésére költeni. Az pedig, hogy nem fognak megbetegedni, nemcsak az anyagiak miatt lényeges, hiszen felelős gazdiként a háziállataink jóléte mindennél fontosabb.

Print Friendly, PDF & Email