Nem hivatalos oldal

A 32 KPE cső rövid bemutatása

32 KPE cső

Nagyon sokan használják ezt a terméket napjainkban, hiszen rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik. A 32 KPE cső eltérő kiszerelésben kapható, így mindenki a céljának megfelelő mérete szerezheti be. Az üzletekben leginkább a 100 és a 200 méteres változatok a legkeresettebbek. Érdemes megemlíteni, hogy korróziómentesek, egyszerűen szerelhetőek és fektethetőek, valamint a súlyuk sem túl nagy.

Az efféle termékeket bárki könnyen telepítheti, hiszen öröm általuk a munka. Többféle ágazatban alkalmazzák, hiszen egyes típusok nemcsak a víznek, hanem a gáznak elvezetésre is kiválóak. A 32 KPE cső az öntözőrendszer alapvető alkotórésze. Anyagát tekintve polietilén, gyorsan szerelhető, mivel még idomra sem lesz szüksége ahhoz, hogy görbíteni tudja.

Viszont, ha szükség van rá, akkor idomokkal is hajlítható. Van még egy pozitív jellemvonása is, ami még nem került említésre, mégpedig a remek ára. Kedvező összegben szerezhető be, ennek köszönhetően bárki azonnal megrendelheti az internetről. A 32 KPE cső külső átmérője 32 mm, a belső pedig 29 mm.

Print Friendly, PDF & Email