Nem hivatalos oldal

Asimov Alapítvány valódi klasszikus

Isaac Asimov sci-fi író

A tudományos-fantasztikus regények hatalmas rajongótáborral rendelkeznek manapság is. De szükség volt olyan alapművekre, mint Asimov Alapítvány című trilógiára, ami nagy hatással volt a ma jól ismert művekre.

Olyan gondolatokat feszeget, amik mindmáig foglalkoztatják az emberiséget. Sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy miként lehetnénk hatással a jövőre. Asimov Alapítvány című könyvében ennek a kérdésnek a mai tematikai oldalát vizsgálja, amit egy rendkívül izgalmas történetbe sikerült belefoglalnia.

Vajon miként állítható meg a Galaktikus Birodalom bukása? A regényből kiderül, hogy a tudományos módszerek lehetséges megoldást jelentenek-e ezzel kapcsolatban, vagy az ember az elkövetkező ezer évben sem lesz képes arra, hogy saját maga döntsön a sorsa felett.

Asimov Alapítvány alkotása igazi klasszikusnak számít és mára sem csökkent utána az érdeklődés. A scifimarket.hu weboldalról megrendelhető mind a három kötet, amelyek egy izgalmas történelmi utazásra invitálnak minket a távoli jövőbe, amit a kilátástalanság tesz olyan érdekessé.

Print Friendly, PDF & Email