Nem hivatalos oldal

Az aszalt vörösáfonya jó sajátosságai

aszalt vörösáfonya

Aszalt vörösáfonya

Értékes ásványi anyagokat tartalmaz a vörös áfonya, amiket aszalt formában sem veszít el. Érdemes kiaknázni ezeket a jótékony tulajdonságokat még abban a periódusban is, amikor frissen nem kapható a gyümölcs és lehetséges, mert az aszalt vörösáfonya bármelyik időpontban megvásárolható a bulkshop.hu webáruházból.

Érvédő hatású a flavonoid tartalma révén, de ezen kívül erősíti az immunrendszert, megvéd a fertőzésektől, regenerálja a sejteket, valamint méregtelenítő tulajdonsággal is rendelkezik. Leginkább nyersen fogyasztják, de pudingok, kompótok, lekvárok, mártások is készíthetőek a felhasználásával.

Nagyon értékes táplálék az aszalt vörösáfonya, ami antioxidáns tartalma által védelmet nyújt a szervezetnek sok betegséggel szemben. Kifejezetten jó hatással van a húgyúti fertőzések kezelésére, illetve megelőzésére. Természetesen nagyon ízletes is, különleges receptek nélkülözhetetlen összetevője. Az aszalt vörösáfonya zabpehellyel is nagyon finom, pici fahéj, vágott dió, méz, tej, egy evőkanálnyi lenmag hozzáadásával.

Print Friendly, PDF & Email