Nem hivatalos oldal

Az energiatakarékos, ledes üvegpolc

Stílusos üvegpolc

Teljesen érthető okok miatt, egyre divatosabbak az üvegből készült dísztárgyak, üveglap bútorok és persze polcok. Az üvegpolc átláthatóságának szépsége nem csupán nappali fényben jut érvényre, ugyanis ez az esti hangulatvilágítást tekintve is számos lehetőséget biztosít.

Napjainkban nagyon sokan választják az energiatakarékos, esztétikus és igen modern ledes üvegpolc fajtákat. A LED az üvegek élét hátulról világítja meg, biztosítva azt a különleges és dekoratív hatást, ami remekül mutat a fürdőszobában például. Aki megunta az egyhangú, nem épp mutatós polcot ebben a fontos helyiségben, nyugodtan dönthet a ledes üvegpolc mellett. Ezek különböző színekben világító égőkkel is beszerezhetők, és klipszerű foglalatuk miatt könnyen az üveglapok élére szoríthatók. Legtöbbször egy ilyen kellék aljába 3 LED kerül és nagyjából 7 mm vastagságú üvegre illeszthetők rá. Régebben csak a szimpla, megszokott fehér szín volt kapható, azonban ma már több, mint 6 is rendelkezésre áll.

Sokak nagy kedvence az a méretű üvegpolc, amelyiknek az élére illesztett kis él-világítók nem biztosítanak elégséges fényt. Az ilyen hosszú polcokhoz érdemesebb az ezen a célra kialakított alumínium idomba LED szalagot erősíteni. Az efféle üvegpolc sikere java részt annak tudható be, hogy a LED világítások elhelyezése nem igényel nagy tervezést és munkálatokat. A fényforrást egyszerűen el lehet rejteni, illetve a tápvezetékek, tápegységek és a kapcsoló sem fog látszani. Ennek köszönhetően pedig a hatás mindig sejtelmesen bensőséges, egyedülálló lesz, ami nagyban hozzájárul az pozitív összképhez.

Print Friendly, PDF & Email