Nem hivatalos oldal

Dunlop Bluresponse, a kimagasló márkanév

Dunlop BluResponse

Ha az autója rendszerint nagy igénybevételnek van kitéve és az átlagos abroncsok helyett, strapabíróbb modellre vágyik, akkor nálunk jó helyen jár! A webáruházunkban sok ismert gyártó terméke megtalálható, többek között a Dunlop BluResponse nyári gumi is. Erre a típusú modellre szinte bármilyen körülmények között számíthat, még az extrémebb helyzetekben is.

A Dunlop BluResponse abroncsok akkor is kiválóan teljesítenek, amikor hirtelen irányváltásokra kerül sor vagy az esős időjárásnak köszönhetően, csúszóssá válnak az utak. Ilyenkor fokozottabb védelemre van szükség, amihez hozzátartozik, hogy az autón a megfelelő gumik legyenek felhelyezve.

Amennyiben fontos Önnek a biztonságos és kellemes vezetési élmény, akkor érdemes Dunlop BluResponse abroncsokra váltania. A kedvező paraméterei között elsőbbséget élvez a professzionálisan kialakított anyagösszetétel, ami jelentősen megkülönbözteti más típusú modellektől. A szilárd és strapabíró anyagkeverék tökéletes tapadást biztosít és a kopásállósága is egyedülálló.

Print Friendly, PDF & Email