Nem hivatalos oldal

Egy budapesti búvóhelyen pár óra is elég lehet

budapesti búvóhely

Budapesti búvóhely pár órára

Sokan szeretnének kettesben maradni a párjukkal, azonban ez sajnos nem mindig lehetséges. Ekkor mindenképpen valamilyen randi kuckó után kell nézni, azonban nem feltétlenül muszáj szálloda legyen, mert ott mások is jelen vannak. Jó ha van hova menni, amikor csak pár órát szeretnél kettesben tölteni a kedveseddel.

Ezért is lehet igénybe venni a főváros különböző pontjain a búvóhelyeket, amelyeket pár órára is kivehetsz. Ezt nem minden szálloda képes biztosítani, vagy ha igen, akkor valószínűleg egy egész éjszakának az árát kell kifizetni. Amikor csak egy kis romantikázásra vágyik az ember, akkor nem mindig szükséges a teljes éjszakának az árát kiadni.

Arról nem is beszélve, hogy mindössze csak egy szobát kapsz, ami mellett további szobák találhatóak és bizony sokszor zavaró, amikor a vékony falakon áthallatszik a szomszédból a tévének a zaja. Mivel csakis kettesben eltöltött időre vágytok, jobb ötlet kibérelni a randikuckót, ahol meghitten tölthetitek el a közös órákat.

A kényelem és az atmoszféra biztosított, ezért nem kell aggódni, hogy milyen szolgáltatások állnak rendelkezésre. Természetesen mindegyik lakásban található fürdő, törölköző és tisztálkodási szerek. Lényegében véve semmit nem kell vinned magaddal, mindössze az adott összeget, amit a kulcs átvételekor szükséges odaadni.

Ezt az időpontot szükséges megbeszélni, a helyszín pedig szinte mindig a búvóhelyen van. Értelemszerűen a kulcs visszaadásához is meg kell beszélni egy időpontot, amit érdemes teljesíteni, hogy minden zökkenőmentesen történjen. Egyáltalán nincs semmi okotok a szégyenkezésre, hiszen manapság teljesen természetes, ha a szerelmespár úgy dönt, hogy néhány órán keresztül szívesen igénybe venne egy szobát.

Ha szemügyre vennéd mind a belvárosi, mind pedig a vidéki lehetőségeket, akkor látogass el a buvohelykereso.hu honlapra! Itt a szűrő segítségével kiválaszthatod, hogy milyen feltételekkel rendelkezzen az adott randikuckó. A továbbiakban már csak annyi a feladatod, hogy lefoglald a honlapon vagy telefonon keresztül.

Print Friendly, PDF & Email