Nem hivatalos oldal

Érdemes a profi betonkerítést megvenni

Jól néz ki a betonkerítés

Jól néz ki a betonkerítés

Az elemeskerites.hu internetes webáruháznak köszönhetően, számtalan típusú egyedi kerítést szerezhetünk be. Sokszor olyanokat is rendelhetünk, amelyeket más cég nem tud garantálni. Idetartozik a 183 centiméter magas íves tetejű betonkerítés is, ami a legismertebb és legkedveltebb típusok közé tartozik. Ennek oka mindenképp az egyszerűségében és esztétikai jellegében rejlik.

Azt mindenképp tudni kell róla, hogy felépítése 5 elemből, 1 darab íves elemből és természetesen 4 tele elemből épül fel. Ennek a modellnek az egyik nagy előnye a szépségében rejlik. Mindez annak köszönhető, hogy az egyik oldala pórusmentesen téglamintázatú, míg a másik oldala simított betonfelülettel rendelkezik.

A kerítéshez tartozó oszlopok közül a 240 vagy a 250 centimétereset lehet kiválasztani. Ezáltal mindenki megtalálhatja azt, amelyik a legjobban passzol a házhoz, telekhez. A betonkerítés formája rendkívüli, ezért csakis esztétikus végeredményre lehet számítani. Ha profi megoldásra vágyik, akkor forduljon bátran az elemeskerites.hu oldalhoz!

Print Friendly, PDF & Email