Nem hivatalos oldal

Felkészülés az alapfokú angol nyelvvizsga előtt

Alapfokú angol nyelvvizsga

A nyelvvizsgák előtt mindig izgul az ember, hogy vajon mennyire fog majd megfelelni a követelményeknek. Egy kicsivel egyszerűsíti a helyzetet, ha tudja, hogy az alapfokú angol nyelvvizsga miképpen zajlik, illetve milyen típusú feladatokra kell majd számítani. Ez azonban édes kevés ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot.

Ha tanult is valaha angolt és úgy érzi, hogy még mindig flottul menne a bemutatkozás és minden alapdolog, akkor is érdemes a vizsga előtt legalább két-három hónappal feleleveníteni és bővíteni a tudást. Senki sem vizsgázik csak azért, mert éppen úgy kelt fel egy nap, hogy ezt szerette volna tenni.

Ezeknek a szintlépéseknek céljuk van, persze ez mindenkinél más. Milyen jó is lenne, ha az alapfokú angol nyelvvizsga előtt, valaki személyes segítséget nyújtana ahhoz, hogy a kiejtése, szövegértése és fogalmazása is megfelelő legyen a kijelölt időpontra! Egyeseknek a magántanár a kézenfekvő, míg másoknak a csoportos kommunikáció fekszik jobban. Arra is van lehetőség, hogy ezt a kettőt ötvözze az alapfokú angol nyelvvizsga letétele előtt.

Print Friendly, PDF & Email