Nem hivatalos oldal

A Garrone édes csábítása

Ízletes Garrone

Minden alkalomra tökéletes választásnak fog bizonyulni, az olaszos eleganciája miatt. A Garrone pezsgő formájában kifejezetten frissítő és ízletes, amit mindenki szívesen fogyaszt, kiváltképp akkor, hogyha valamilyen ünnepi alkalomról van szó.

Igazi fejedelmi ital és öröm ezzel koccintani egy nagy eseményen, ami például lehet esküvő is. A Garrone temperamentuma sugárzik már az első korty után. Aki inkább valami mást választana a pezsgő helyett, annak érdemes kipróbálnia a vermutot. Érdekes íz-világával hamar rabul fog ejteni bárkit, aki csak megkóstolja.

A Garrone vermut égetett szesszel felerősített fehérbor, aminek különféle fűszernövények adják az aromáját. Hosszas áztatás után szűrik le az italt, ami ekkor már fogyasztható állapotba kerül. A régi időben még orvosságként alkalmazták, a bélrendszeri fertőzések ellen.

Hogyha megbontunk egy üveggel, azt érdemes elfogyasztani, mert a kibontás után elkezd lassan oxidálódni, ezért később már más íze lesz. Ha nem fogyna el egy teljes üveg Garrone vermut, akkor azt a hűtőben tárolhatjuk.

Print Friendly, PDF & Email