Nem hivatalos oldal

Gurulós állványok szakszerű összeszerelése

Állványok többféle kivitelben

Állványok többféle kivitelben

Házfelújításra készül? Okvetlenül járjon utána, hogy milyen állványrendszerre lesz majd szüksége! A kezdeti tapogatózást megkezdheti a stabilepito.hu weboldalon, amin keresztül még árajánlatot is kérhet a gurulós állványok egyik fajtájára.

Mielőtt még cselekedne, ajánlott felkeresni az állványok bérbeadásával és összeszerelésével foglalkozó vállalat munkatársait, akik szakértői tanácsokkal láthatják el. Az online árajánlatkérő űrlapon elsősorban a homlokzat méreteit kell megadnia, valamint, hogy milyen típusú állványszerkezetre volna szüksége.

A gurulós állványok jóval praktikusabbnak számítanak a társaiknál, mivel mozgathatóak az épület körül, így nem szükséges azt körbeállványozni.

Ily módon idő spórolható meg az össze- és a szétszerelés alkalmával egyaránt, továbbá az Ön zsebében is több bankó maradhat. A Stabil Építő Kft. dolgozói minden körülmények között megfelelő szaktudással rendelkeznek a rögzített, illetve a gurulós állványok összeállításához és ezt komoly referenciákkal is alá tudják támasztani.

Print Friendly, PDF & Email