Nem hivatalos oldal

Gyógyhatású készítmények a sérülésekre

Vény nélkül kapható gyógyhatású készítmények

Vény nélkül kapható gyógyhatású készítmények

Az otthoni kis gyógyszeres szekrényben érdemes olyan készítményeket tartani, amelyekre szükség lehet például egy hirtelen jött fájdalom, vágási vagy égési sérülés esetén.

Az ilyen gyógyhatású készítmények vény nélkül is kaphatóak a patikákban, nem kell feltétlenül orvoshoz fordulni minden bajjal, hiszen a gyógyszerész is tud olyan terméket ajánlani, ami enyhítheti a tüneteket. Ezen kívül, valószínűleg mindenki kitapasztalta már, hogy az egyes panaszok vagy különböző kellemetlenségek megszüntetésére melyek a megfelelő termékek, gyógyszerek.

Érdemes tehát ezekből előre beszerezni néhányat, hogy ne akkor kapkodjunk, amikor már égetően nagy szükség lenne rájuk. Sebtapaszok, fertőtlenítők, hasmenésre, székrekedésre, gyomorbántalmakra való gyógyhatású készítmények jó, ha minden család gyógyszeres szekrényében megtalálhatóak.

Ezen az oldalon található patika OGYEI által engedélyezett internetes gyógyszerkereskedelmet végez. Ne habozzon, hanem legyen Ön is megrendelő, hiszen az alapvető gyógyhatású készítmények nem hiányozhatnak senki otthonából!

Print Friendly, PDF & Email