Nem hivatalos oldal

Itt a gépi hímzés árak kedvezőek

Kedvező gépi hímzés árak

Az alkalmazottainak szeretne olyan pólókat hímeztetni, amelyeken a saját cégének logója látható? Akkor most éppen a megfelelő helyen jár, mert a cegespolo.eu weboldalon egy olyan remek vállalkozást ismerhet meg, ahol a gépi hímzés árak egyáltalán nem nevezhetőek magasnak. Azt Ön dönti el, hogy milyen legyen a logóval hímzett céges póló, de a munka, vagyis a hímzés minőségéről már a fent említett vállalkozás felel.

A weboldalon egy rövid videót is megtekinthet, ami bemutatja, hogyan készül el. Sokan nehezen tudják eldönteni, hogy hímzést vagy szitanyomást rendeljenek. Többekben is él az a tévhit, miszerint a gépi hímzés árak magasabbak, mint a szitanyomás.

Valószínűleg azért alakult ki ez a nézet, mert a hímzés lényegesen jobb minőséget képvisel, amit mindig jobban meg kell fizetni. Kis darabszámú megrendelésnél a gépi hímzés árak alacsonyabb technológiát jelent. 10 darab céges póló megrendelése felett nem kell tervezési díjat fizetnie, így a gépi hímzés árak még inkább kedvezőek lesznek.

Print Friendly, PDF & Email