Nem hivatalos oldal

Külső és belső kézápolás

Bizalomgerjesztő az ápolt kéz

Bizalomgerjesztő az ápolt kéz

Az arcunk bőre mellett a kezünk a leginkább kitett a környezeti hatásoknak. Ha valaki keze nem ápolt, az nem csak esztétikailag csúnya, hanem igen kellemetlen is. Ugyanis a kézápolás hiánya fájdalommal is járhat.

Persze a vegyszerek hatása ellen legjobb a gumikesztyű használata, de sokan ebben nem is tudnak dolgozni. Az tény, hogy kicsit kellemetlen a használata, de ha mégis sikerül, még emellett is fontos a rendszeres kézápolás.

Ugyanis a kézen a bőr könnyebben kiszárad, hiszen a vegyszerek mellett az időjárás hatásainak is kitett. Persze fontos volna, hogy ne csak külsőleg, hanem belsőleg is ápoljuk a kezeket. Ehhez megvannak a megfelelő vitaminok és készítmények, amelyek karbantartják a bőrünk belső struktúráit. És természetesen a kíméletes vegyszerek használata.

Ez nem csak a kezeinknek tesz jót, hanem a környezetnek is. Érdekes módon, ami a kezünknek árt, az árt a környezetnek is. Ezért a kézápolás mellett arra is érdemes odafigyelni, hogy a háztartásban minél több környezetkímélő szert használjunk. Ez mindenkinek jót tesz. 

Print Friendly, PDF & Email