Nem hivatalos oldal

Már nem bonyolult az olajfolt eltávolítása

Olajfolt eltávolítása

A háziasszonyok mindennapjai nem irigylésre méltóak. A takarítással, főzéssel és mosással betáblázott nap időkorlátait egyébként sem könnyű betartani, viszont ha becsúszik egy nem várt komplikáció, az még inkább megbonyolíthatja a dolgokat. Rendkívül időigényes és külön beavatkozást igényel többek között egy makacs olajfolt eltávolítása is valamelyik ruhadarabunkból.

Az ilyen jellegű szennyeződés megszüntetésére akadnak házi praktikák is szép számmal, azonban eredményességük erősen megkérdőjelezendő. Az effektív mosáshoz a szakemberek inkább professzionális tisztítószerek alkalmazását ajánlják. Az átlagos folteltávolítók egyetlen hátulütőjét csomagolásaik hátoldalán kell keresnünk.

A többnyire mérgező anyagokat tartalmazó mosószerek egyaránt veszélyt jelentenek gyermekeinkre és ránk is. A nagy mennyiségben jelen lévő foszfátok pedig ártalmasak a minket körülvevő környezetre. Amennyiben viszont környezetbarát módon szeretnénk az olajfolt eltávolítását lebonyolítani, mindenképpen vegyszermentes tisztítószer mellet kell döntsünk.

Print Friendly, PDF & Email