Nem hivatalos oldal

Miért fogyasszon Ön is kölyök pezsgőt?

Kölyök pezsgő

A kisgyerekek nagyon érzékenyen tudnak reagálni a szülők tiltására. Némelyiknek nem okoz gondot a korlátozás és lazán végrehajtja azt, amit a fejébe vett. Mások képesek hisztizni egészen addig, amíg megkapják azt, amit szeretnének. Az ínycsiklandozó kölyök pezsgő fogyasztásakor bátran adhat nekik belőle. Önnek mindössze annyi a teendője, hogy a rendezvényen csakis abból fogyaszt.

Egy idő után ez felkelti a gyermekek érdeklődését és ragaszkodni fognak hozzá, hogy ők is azt igyák, amit a nagyok. Amennyiben az alkoholos változatból ivott, úgy nem engedheti meg nekik, hogy ők is abból fogyasszanak, azonban ez gondot jelenthet. A kölyök pezsgő remek ötletnek tűnik, hiszen egyáltalán nem tartalmaz szeszt, ezért bátran adható a csöppségeknek.

Csupán ne felejtsen el jó példát mutatni, hogy később ne kelljen magyarázkodjon! Bizony a gyermekeket sem lehet ám mindig átverni. Pontosan tudják, hogy a nagyok a kölyök pezsgő vagy az alkoholos változatból ittak. Ezért is érdemes a gyümölcsléből készült verziót választani.

Print Friendly, PDF & Email