Nem hivatalos oldal

Mikrofonnal ellátott fülhallgatók

Fülhallgató mikrofonnal

Fülhallgató mikrofonnal

Nagyvárosokban gyakori látvány, hogy az utcán, illetve a tömegközlekedési eszközökön az emberek fülhallgatókkal járnak, hallgatják a zenét, és így kizárják a külvilágot. Ha a fülhallgató mikrofonnal is rendelkezik, akkor nemcsak a zenehallgatáshoz lesz alkalmas, de könnyedén lehet vele majd telefonálni is, ha épp nem tudja valaki kézben tartani a telefont.

Sport közben is könnyedén lehet használni, amikor szintén nem elsődleges dolog, hogy a telefonját valaki a kezében tartsa. A csomag tartalmaz négy pár füldugót, két pár füldugó karikát, egy darab USB kábelt, egy kábel csipeszt és egy angol nyelvű leírást. A fülhallgató mikrofonnal felszerelve még praktikusabbá teszi ezt az eszközt. Intelligens zajszűrésének köszönhetően tiszta hangzást biztosít.

Több pontos csatlakozása van, ezért egyszerre akár két eszközzel is lehet hozzá csatlakozni. Kisméretű, így könnyen hordozható táskában. Sokszor jól esik az embernek kizárni a nagyvárosok zaját, és elmerülni a gondolatokban és egy jó zenében, ez pedig most könnyen elérhetővé válik.

Print Friendly, PDF & Email