Nem hivatalos oldal

Mindenkinek jó a szaunázás?

Infraszauna

Infraszauna

Már hazánkban is igen nagy divatja van a különféle szaunák használatának. Eredetileg a szaunázás az északi népek kiváltsága volt. Hiszen a nagy hidegekben nekik van a legnagyobb szükségük, hogy jól átmelegedjenek.

Közben mi, akik délebbre élünk, szintén felfedeztük már a szaunázás előnyös tulajdonságait. Ugyanis kiváló méregtelenítő, valamint nagyon jól átmelegíti az emberi testet, egészen a csontokig. A hidegben ez mindenkinek jól jön, hogy igazán átmelegedjen. Arról nem is beszélve, hogy egészségünkkel mennyi jót tesz.

Ugyanis a test felhevítésével, az izzadás révén tisztul a bőr, de nemcsak a felsőbb rétegei, hanem mélyebben is. Aki mellette dönt, mindenképp érdemes utánanéznie, hogy esetében javallott-e. Ugyanis a szaunázás néhány betegség esetében nem ajánlott.

A legjobb mindenkinek a saját magának utánajárnia, hogy esetében mi a helyzet. Webáruházunk a szauna felszereléseket külön-külön és egyben is árusítja. Lehet vásárolni külön kályhát, illetve kabint is, és amennyiben szükséges, a beszerelést is vállaljuk.

Print Friendly, PDF & Email