Nem hivatalos oldal

Raktári polcrendszer csavarok nélkül

Raktári polcrendszer

Nem is olyan egyszerű feladat egy raktár kialakítása és megtervezése, mint ahogyan azt elsőre képzelnénk. Nagyon sok múlik a raktári polcrendszer pontos megtervezésén, hiszen rengeteg kritériumnak kell eleget tennie.

A feltételek listája nem merül ki csupán annyiban, hogy legyen teherbíró és lehessen sokat pakolni rá. A raktári polcrendszerek esetében, természetesen ez is nagyon fontos, de ne feledkezzünk meg a rugalmas alakíthatóságról és bővíthetőségről sem!

Az egyediaceltermek.hu csapata kiváló szakemberekkel és tervezőkkel dolgozik együtt, így a végeredmény minden esetben tökéletes lesz. Nem akadály a rövid határidő sem. Többféle telephely létezik, ezért ennél a munkánál fontos a kreatív gondolkodás. Mit sem ér az egész, hogyha az adott raktárépületben található hely nincs megfelelően kihasználva.

A raktári polcrendszer HI 280 állványrendszer felhasználásával történik. Ehhez a fajta acélszerkezethez nincs szükség csavarokra. Az összeállítás rendkívül egyszerű és nem vesz sok időt igénybe. Mondhatni, hogy mindenféle áru tárolására alkalmas.

Print Friendly, PDF & Email