Nem hivatalos oldal

Seeger fogó a speciális feladatokhoz

Minden szerszám egy helyen

Minden szerszám egy helyen

Az embert nemcsak az agyi kapacitása emelte ki az állatvilágból, hanem a szembefordítható hüvelykujja is. Ez alkalmassá tette az eszközhasználatra, viszont mára már tudjuk, hogy a különféle fogók nélkül nem boldogulhatnánk az adott munkák során.

Az iszerszam.hu kínálatában található Seeger fogó szorítógyűrűkhöz és tömítésekhez ajánlott. Ezeket az apró alkatrészeket szabad kézzel lehetetlen lenne a helyükre illeszteni.

Ezt a szerszámot leginkább a szerelőműhelyekben szokták használni, de a villanyszerelők szerszámos táskájában is ott van a helye. Viszont ez utóbbi esetben szigetelt nyelű változatot kell választani.

A Seeger fogó kialakítása többféle lehet. Belső és külső egyenes, illetve hajított. Ezen kívül méretbeli különbségek is lehetnek, ezért fontos kiválasztani az adott munkálatokhoz a megfelelő eszközt. Valószínűleg hosszú éveken keresztül jó hasznát vehetjük a Seeger fogónak, mivel a nagy múlttal rendelkező cég már évek óta élen jár a szerszámgyártást illetően. Az webáruház ráadásul kiváló akciókkal is kedveskedik a látogatóknak.

Print Friendly, PDF & Email