Nem hivatalos oldal

Sztreccsfólia raklapos termékekhez

Sztreccsfólia többféle kiszerelésben

Hogyha több terméket szeretnénk tárolni egy raklapon, akkor szükség lesz egy biztonságos megoldásra. Erre kiválóan alkalmas a sztreccsfólia, ami rendkívül előnyös erre a célra. Könnyen nyújtható, jól szigetel és az UV fénynek is ellenáll. Amennyiben alaposan becsomagoljuk a raklapra pakolt termékeket, nem kell attól tartanunk a nedvesség miatt.

A sztreccsfólia első ránézésre nem tűnik különlegesnek, sőt, teljesen hétköznapi dolognak számít, de ha közelebbről megvizsgáljuk, akkor kiderül, miért olyan célszerű a használata. Statikus feltöltődés elleni védelemmel van ellátva, ezáltal elektronikai termékek becsomagolására is használhatjuk.

A szabadég alatt egy raklapnyi áru ki van téve az időjárás viszontagságainak. Azonban a sztreccsfólia alatt nem keletkezhet kár semmiben. Az erős napsütés sem tesz kárt az anyagában.

Hogyha gazdaságosan szeretnénk választani, akkor érdemes a nagyobb fóliatömegű, kisebb csévéjű tekercseket választani. A cadmas.hu webáruházban rengeteg akció várja az érdeklődőket, ezért most érdemes lecsapni a sztreccsfóliákra.

Print Friendly, PDF & Email