Nem hivatalos oldal

Van-e kismama diéta terhesség idejére?

kismama diéta

Kismama diéta

A diéták többsége arról szól, hogy rostokban és vitaminokban gazdag ételeket fogyasszunk. Ez ugyanúgy érvényes egy várandós nőre is. A kismama diéta alapja a sok gyümölcs és zöldség, persze figyelembe kell venni azt is, hogy a terhesség alatt sok nő szenved savtúltengésben vagy a székrekedés gyötri.

Ha Ön is oda szeretne figyelni arra, hogy mivel táplálja a magzatát, szinten szeretné tartani az inzulint, valamint a további testi változásokat, tüneteket kordában tartani, akkor fogadja meg Dr. Farkas Kitti terápiás szakorvos javaslatait! A honlapján kidolgozott kismama diéta várja, ami mellé proteinben gazdag étrend kiegészítőket is rendelhet.

A jól megválasztott kismama diéta segítségével a súlygyarapodás is ideális marad, hiszen átlagban egy várandós nő 12 kg-t kéne felszedjen a 9 hónap alatt. Nemcsak az anya egészségét lehet megőrizni, hanem a babáét is, nem fog fennállni a cukorbetegség gyanúja sem és a pici szervezete ellenállóbb lesz, így pedig a fejlődési rendellenességek kockázata is jelentősen lecsökken.

Print Friendly, PDF & Email