Nem hivatalos oldal

A Vents ventilátor felfrissíti a fürdőszobát

Vents ventilátor

A lakás minden részén fontos, hogy gondoskodjunk a friss levegőről! A fürdőszoba esetében ez nem olyan egyszerű, mert van, amelyiken nem található ablaknyílás. Ilyenkor a Vents ventilátor biztosítja a megfelelő légáramlást.

Ha kettő kerül felszerelésre, akkor érhetjük el az igazán jó hatást. Az egyik kiszívja, míg a másik befújja a friss levegőt. A párás levegő így már biztosan nem okoz gondot, hiszen ez nagyban elősegíti a penészedést.

Ezzel a módszerrel könnyedén megszabadulhatunk a kellemetlen szagoktól, ráadásul csak akkor lép működésbe, amikor szükség van rá, mert a villanykapcsolóra szerelhetőek. Tehát, akkor lép működésbe a Vents ventilátor, amikor felkapcsoljuk a villanyt.

Nem fogyasztja feleslegesen az áramot, amikor nem tartózkodunk a fürdőszobában. Télen is sokkal előnyösebb, mint kinyitni az ablakot miközben bent tartózkodunk, mivel úgy kiszökik a meleg levegő és nem túl kellemes a hideg fürdőszobában tartózkodni. A Vents ventilátor modelljei különféle formában és teljesítménnyel rendelhetőek meg a gepeszcentrum.hu weboldalról.

Print Friendly, PDF & Email