Nem hivatalos oldal

A falimatrica kiválasztásának szempontjai

Falimatrica

Falimatrica

Ha még nem tudja, milyen szempontok figyelembe vételével kellene választania a Matricasziget oldaláról, akkor feltétlenül olvassa el ezt a cikket! Azt tanácsoljuk, hogy a festést követően kerítsen sort a falimatrica kiválasztására is, így elkerülheti, hogy pár hónap múlva le kelljen szednie.

Lehetőleg keressen egy szabad falrészt, hiszen így a falimatrica sokkal jobban tud érvényesülni. Feltétlenül mérje meg egy mérőszalag segítségével, hogy mekkora matrica fér fel a kívánt felületre!

Gondolkodjon el rajta, hogy a minta függőleges vagy vízszintes helyzetben mutatna jobban, de az sem mindegy, hogy a falimatrica sima vagy tükrözött alakban kerül fel a falra. Mivel a Matricasziget oldalán számtalan szín közül lehet válogatni, ezért biztosan meglesz az a falimatrica, amelyik az árnyalata szempontjából is illik a szobájához.

Esetleg, ha mégsem lenne elégedett a kínálattal, akkor keresse fel a szakembereket, hiszen egyedi jellemzők alapján is szóba jöhet a gyártás. A felragasztás előtt pedig mindenképpen olvassa át a tájékoztatót!

Print Friendly, PDF & Email