Nem hivatalos oldal

Vásárlás

Fűtés klímával: tényleg megéri?

milyen előnyökkel

milyen előnyökkel

A hideg beköszöntésével mindenkinek a magas fűtésszámlák jutnak azonnal az eszébe, így nem is meglepő, ha már nyáron mindenki egy hatékonyabb megoldást próbál keresni, a hagyományos fűtési eszközökön kívül. A tél közeledtével érdemes végiggondolkozni azon is, hogy milyen előnyökkel járhat a klímával való fűtés. Első szóra mindenki azt gondolná, hogy ez mennyire drága mulatságnak számít, pedig ha utána olvas, akkor ez egyáltalán nincs így. Mivel számtalan márka áll a rendelkezésünkre, így első ránézésre nehéz lesz megtalálni az igényeinknek megfelelő modellt. A fűtésre specializálódott készülékek csoportját három nagy kategóriára lehet leszűkíteni, ezek pedig az LG, Cascade és a Panasonic típusok.
Olvasd Tovább

Kötelező a bicikli lámpa beszerzése

bicikli lAmpa

Bicikli lámpa

Gyakran fordul elő, hogy olyankor kell útnak indulnunk, amikor már besötétedett. Ilyenkor mi sem egyszerűbb a kerékpárra való felpattanásnál?! Igen ám, de az úttesten könnyen baleset áldozatává válhatunk.

Bicikli lámpa hiányában nem leszünk eléggé láthatóak, ezért az autósok elölről, hátulról vagy oldalról nekünk jöhetnek. Ezt mindenképpen előzzük meg, hiszen maradandó sérüléseink keletkezhetnek! Látogassunk el a Bike Discount weboldalára és nézzük meg a választékot!

Olvasd Tovább

A függöny egyre népszerűbb

Függöny

A nők általában úgy érzik, hogy a lakás díszítése az ő feladatuk. Ezért gyakran nézelődnek azokban a webáruházakban, ahol többek között függöny is kapható. A kínálat szépségének és sokszínűségének köszönhetően, a választás nagyon nehéz.

Szebbnél-szebb modellek jönnek szembe az emberrel a virtuális kirakatban. A Home Design Lakberendezés ötcsillagos készlettel rendelkezik, ezért a lakberendezési kellékekre vágyó hölgyek biztosan megtalálják majd a számításukat.

Olvasd Tovább

Mennyit spórolhatunk egy zuhanyszűrő beszerzésével?

Zuhanyszűrő

A sók koncentrációjának csökkentése a csapvízben egy fontos lépés a bőr, a körmök és a haj állapotának javítása felé. A víz túlzott telítettsége magnézium és kalcium komponensekkel hátrányosan befolyásolja az emberi egészséget.

A zuhanyszűrő nagyszerű munkát végez, hiszen megtisztítja a vizet a klór és a só lerakódásoktól, így megóvja a testet a szabadgyökök kialakulásának negatív hatásaitól. Ezen kívül megakadályozza a vízkő képződését, a krómból és egyéb fémekből készült zuhanyfejek felületén.

Olvasd Tovább

Kézi pántológép az áru rögzítéséhez

Kézi pántológép

Rögzítse a megtermelt árut a legegyszerűbben és nagy hatékonysággal! A kézi pántológép az egyik megoldás ennek a feladatnak az ellátásához. Az eszköz igen könnyű, kis helyen elfér és használata gyorsan elsajátítható.

Különböző típusú szalagok befogadására képes, amelyeknek anyagában van az eltérés. A termék jellegétől függően válassza meg, melyik a legideálisabb! Milyen tömeget kell megtartania, mekkora legyen a szakító szilárdsága, rugalmassága.

Olvasd Tovább

Sorfüggetlen napraforgó asztal masszív vázzal

Sorfüggetlen napraforgó asztal

Ezzel az eszközzel igazán gyorssá és hatékonnyá válik a munka. A legmodernebb technológiát képviseli a Dominioni sorfüggetlen napraforgó asztal, ami a gondos tervezés tökéletes végeredménye.

A hatékonyságát a 4 forgókésnek köszönheti, ami játszi könnyedséggel kaszabolja le az útjába kerülő napraforgószárakat. Masszív vázzal rendelkezik, amihez egyszerűen hozzá lehet csatolni a hosszú gyűjtőtálcákat, amelyek csupán egyetlen gyűjtőlánccal vannak ellátva.

Olvasd Tovább

Karácsonyi ajándék ötletek, tippek mindenkinek

Karácsonyi ajándék ötletek

Karácsonyi ajándék ötletek

Közelednek az ünnepek, és nem tudja, mivel lepje meg szeretteit? Valami ötletes ajándékot keres, és nem szeretne a hagyományos ajándékozási szokások mellett dönteni? Akkor érdemes a Crazy shop oldalára kattintania, ahol hasznos és frappáns karácsonyi ajándék ötletek között válogathat. A rovar elűző ventilátor pont ilyen. Nagyon halkan működik, így nem zavarja a társasági beszélgetést. Biztonságosan működtethető. Elegáns kialakításának köszönhetően tökéletes választás.
Olvasd Tovább

Mozgásérzékelős kamera a betörők elriasztásához

Mozgásérzékelős kamera

Mindenki tart attól, hogy egyszer betörés áldozatául válik. Pedig ma már sok olyan eszköz létezik, amivel meg lehet állítani a bűnözőket. A mozgásérzékelős kamera ebbe a csoportba tartozik. A felszerelését követően jelentősen csökken annak a valószínűsége, hogy valaki betör a lakásba vagy a házba. Az Evohomeshop weboldalán kapható egy olyan termék, ami képes bármikor képet küldeni a tulajdonos telefonjára.

Így remekül nyomon követhető, hogy milyen mozgás zajlik a lakás környékén. A mozgásérzékelős kamera képe nappal színes, éjszaka pedig fekete-fehér. 36 kilogrammos határig nem kapcsol be, tehát a háziállatok mászkálása nem okoz problémát. 2 darab akkumulátor tartozik hozzá. A kiépítésére vezeték nélkül is lehetőség nyílik. A Honeywell kínálatából vehető meg. Olvasd Tovább

Tucatnyi elektromos fűtőpanel van raktáron

Elektromos fűtőpanel

A villamos energiával működtetett fűtési eszközök virágkorukat élik Magyarországon, hiszen az utóbbi években jelentősen megnőtt az ilyen jellegű készülékek iránti kereslet. Legfőképpen az egyszerűségük miatt kedvelik a vásárlók.

Az elektromoskonvektorok.hu internetes áruházban elektromos fűtőpanel is megtalálható a készleten. Jelenleg a raktáron legalább tucatnyi különféle elektromos fűtőpanel vár arra, hogy valaki hazavigye. Olvasd Tovább

Tolszett reklámajándék kék betéttel

Tolszett reklámajándék

Bizonyos időközönként érdemes megajándékoznunk az ügyfeleinket valamilyen meglepetéssel, a hűségükért cserébe. Manapság már hatalmas kínálatból tudunk válogatni. A tolszett reklámajándék bárkinek hasznos lehet, hiszen írószerszámra igen gyakran van szükség.

A reklamajandek.eu honlap alkalmat biztosít a megrendelésre. Az itteni készletben 2 darab toll található és kék tollbetét is tartozik hozzá. Az elegáns doboz kis helyen is elfér, ezért könnyen berakható a zsebbe vagy a kistáskába. Olvasd Tovább