Nem hivatalos oldal

Kötelező a bicikli lámpa beszerzése

bicikli lAmpa

Bicikli lámpa

Gyakran fordul elő, hogy olyankor kell útnak indulnunk, amikor már besötétedett. Ilyenkor mi sem egyszerűbb a kerékpárra való felpattanásnál?! Igen ám, de az úttesten könnyen baleset áldozatává válhatunk.

Bicikli lámpa hiányában nem leszünk eléggé láthatóak, ezért az autósok elölről, hátulról vagy oldalról nekünk jöhetnek. Ezt mindenképpen előzzük meg, hiszen maradandó sérüléseink keletkezhetnek! Látogassunk el a Bike Discount weboldalára és nézzük meg a választékot!

A bicikli lámpa kedvezményes áron kapható, tehát egyszerre többet is tudunk belőle venni. Ne sajnáljuk rá a pénzt, mert ezzel az életünket menthetjük meg. Hátulra lehetőleg piros, előre pedig fehéren világító lámpát tegyünk.

Az sem árt, ha láthatósági mellényt viselünk. Vegyük fontolóra azt is, hogy ezeknek a hiányában akár meg is büntethetnek minket a rendőrök, hiszen szigorú szabályok vonatkoznak a sötétben való kerékpározásra. A bicikli lámpa üzemeltetése amúgy sem nehéz, hiszen az esetek túlnyomó többségében csupán egyetlen gomb található rajta.

Print Friendly, PDF & Email