Nem hivatalos oldal

Találó ajándék az automata óra

Automata óra

Automata óra

A csemeték agya gyerekkorban olyan, akár egy szivacs, így célszerű ebben a periódusban megismertetni velük minél több dolgot, amiknek a későbbiekben hasznát fogják venni. Az egyik ilyen dolog az analóg időmérő leolvasása, így remek ajándék lehet születésnapra vagy pedig karácsonyra egy automata óra.

Ha a meglepetés ráadásul kedvenc mesehősüket ábrázolja, a kicsik még jobban örömüket lelhetik a tanulásban. A www.luxora.hu weboldal a kisebbekre is gondolt, így például a Toy Story rajzfilm mesehőse, Woody tekint vissza az óralapról a lurkóra.

Igaz az is, hogy manapság már minden kütyü digitális és automata, azonban célszerű megismertetni velük az analóg, klasszikus világot is. A mesehőst megjelenítő példány limitált, különleges kiadás. Az óraház nemesacélból készült, a szíja bőr, és vízálló is.

A csemete öröme garantáltan az egekbe száll a Disney szériától. Ez a sorozat egyébként főleg a kisfiúk tetszését fogja elnyerni, de több mint valószínű, hogy a kislányok számára is szimpatikus lehet egy Goofy kutyás automata óra.

Print Friendly, PDF & Email