Nem hivatalos oldal

Tartós védelmet nyújt a horgany spray

Horgany spray

Horgany spray

Egy magtár vagy pajta kialakítására remekül megfelelnek a fémszerkezetek. Nincs szükség lassú módszerrel téglákból felhúzni egy falat, amikor pár nap alatt már állhat is az épület. További előnye, hogy egyszerűen szétszerelhető, és bárhová elszállítható, ha úgy szeretnénk. Azonban fontos kérdés, hogy miivel tehetjük eléggé ellenállóvá? A védelmet szolgáló termékek a rendelkezésünkre állnak horgany spray formájában is.

Ennek a készítménynek a nagy százaléka cink, ami remek fedést és korrózióvédelmet biztosít. Természetesen nem szól örökre, ugyanis bizonyos idő elteltével pótlásra kell kerüljön. A horgany spray előnye, hogy nagy nyomáson fújja ki a permetet, és nagyon jól terül. Főként javítások során alkalmazzák, amikor az eredeti horgonyzás valamiért megsérül.

Csupán néhány fújás, és már végeztünk is a munkával. Annak függvényében, hogy a horgany spray milyen gyakran kell falhasználásra kerüljön, érdemes, akár több tubussal is beszerezni belőle. Mindössze pár ezer forintba kerül, de megéri a befektetést, mert hosszú időn át tartós védelmet nyújt.

Print Friendly, PDF & Email