Nem hivatalos oldal

Volt már a demjéni Cascade Hotelben? Nem bánja meg.

Demjéni Cascade Hotel

Demjéni Cascade Hotel

A Demjéni Termál Völgy a környék egyik legékesebb és legélvezetesebb gyógy- és élményfürdője. Évente sokan látogatnak el ide. Ha még nem próbálta, most Önön a sor! Amennyiben ezt többnapos üdülésként képzeli el és ha a közelben akar aludni, próbálja ki a kiváló Cascade Hotelt!

Garantáltan elvarázsolják Önt a luxust idéző, mégis barátságos, hangulatos szobák, de a tökéletes természeti adottságokkal rendelkező táj is, ami körülöleli a hotelt. Az ablakokon bemorajlik a patak csörgedező hangja és ahogyan a surranó szellő belekap a sűrű növényzetű erdő lombjaiba.

Amint a Demjéni gyógyvíz áthatja a völgyet, úgy veszi körül a víz motívuma is az egész hotelt. A szobák ára tartalmazza a reggeli svédasztalt, esténként gazdag büfét, esetleg négyfogásos vacsorát, kávét és teafogyasztást.

Mindezek mellett, a szálloda saját beltéri élménymedencével, finn szaunával, gőzkabinnal, aromakamrával, infrakabinnal és sókamrával is rendelkezik. Bár lehet Ön már kiszemelte a Termál Völgyet, mégis ha a közelben akar aludni, bátran válassza a csodás Cascade Hotelt!

Print Friendly, PDF & Email