Az aszalt vörösáfonya jó sajátosságai

aszalt vörösáfonya
Aszalt vörösáfonya

Értékes ásványi anyagokat tartalmaz a vörös áfonya, amiket aszalt formában sem veszít el. Érdemes kiaknázni ezeket a jótékony tulajdonságokat még abban a periódusban is, amikor frissen nem kapható a gyümölcs és lehetséges, mert az aszalt vörösáfonya bármelyik időpontban megvásárolható a bulkshop.hu webáruházból.

Érvédő hatású a flavonoid tartalma révén, de ezen kívül erősíti az immunrendszert, megvéd a fertőzésektől, regenerálja a sejteket, valamint méregtelenítő tulajdonsággal is rendelkezik. Leginkább nyersen fogyasztják, de pudingok, kompótok, lekvárok, mártások is készíthetőek a felhasználásával.

Nagyon értékes táplálék az aszalt vörösáfonya, ami antioxidáns tartalma által védelmet nyújt a szervezetnek sok betegséggel szemben. Kifejezetten jó hatással van a húgyúti fertőzések kezelésére, illetve megelőzésére. Természetesen nagyon ízletes is, különleges receptek nélkülözhetetlen összetevője. Az aszalt vörösáfonya zabpehellyel is nagyon finom, pici fahéj, vágott dió, méz, tej, egy evőkanálnyi lenmag hozzáadásával.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás