Nem hivatalos oldal

A tartós hajszínező használata nagyon egyszerű

Tartós hajszín

Tartós hajszín

Szeretne valami ujjat kipróbálni, amivel kicsit megváltoztathatja a megjelenését? A Brelil webshop termékkínálatában rengeteg hajfesték elérhető, amelyek remek fedést biztosítanak. A tartós hajszínező készítmények meghozzák az áhított végeredményt és hosszú időn át csodálatos ragyogást kínálnak.

A többszöri mosás következtében még hetek múlva sem jelentkeznek a fakulás jelei. A tartós hajszínezőt ugyanúgy kell használni, mint bármelyik hagyományos hajfestéket.

Az árucikk applikálása otthon is nagyszerűen elvégezhető, nem szükséges felkeresni a fodrászszalonokat a hőn áhított színkombináció megvalósításáért. A minőségi alapanyagokból készült produktum kiválóan táplálja a szálak szerkezetét, különleges bevonatot képezve azok felületén.

A fürtök egészségét tekintve, érdemes befektetni a prémiumkategóriás termékbe, hiszen nem roncsolja a tövek struktúráját. A tartós hajszínező bőrgyógyászatilag tesztelt termék, alkalmazása roppant biztonságos, nem okoz sérüléseket és irritációt a felhám felületén.

Print Friendly, PDF & Email