Nem hivatalos oldal

Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe és a gyapjas mamut

Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe

Különböző teóriák látnak manapság napvilágot. Egyesek kételkednek bennük, míg mások szívesen hallgatják, akár többször is ugyanazt, hiszen érdekfeszítőnek találják. Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe javasolt minden érdeklődőnek, aki hisz ebben a teóriájában.

Sokan úgy gondolják, hogy a bolygó belsejében ugyanis más lények élnek, akik néha kapcsolatba lépnek az emberekkel. Byrd admirális az Antarktiszt fedezte fel még a 20. század elején, azonban a tapasztalatairól egy titkos naplót írt. Ezt nevezik manapság Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe című könyvnek, ami sokakat megrémiszt.

Persze mindenkinek az egyéni döntése, hogy hisz-e az admirális írásainak vagy sem. Az biztos, hogy érdekes tényeket feszeget. Úgy tartotta, hogy amikor átrepülte a havas tájat, látni vélt egy gyapjas mamutot, ami köztudottan kihalt faj. Amennyiben úgy gondolja, hogy az egész csak fikció, még akkor is érdekes olvasmány lehet a Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe könyv. Ne szalassza el a beszerzését!

Print Friendly, PDF & Email