Nem hivatalos oldal

Edényszett fiatal házasoknak is

Edényszett

Edényszett

Kisebb, nagyobb edények egyaránt kellenek a konyhába, hiszen mindig azt a darabot vesszük elő, amelyik éppen szükséges, a célnak pontosan megfelel. Serpenyőt is majdnem napi szinten használunk és végül is az a szép, ha az edényeink egyformák, ezért egy remek kivitelezésű edényszett megvétele igazán jó döntést jelent.

Az edenyshop.hu webáruházból megvehető Berghome Line rozsdamentes, 12 részes edényszett nemcsak különböző méretű lábasokat tartalmaz, hanem egy minőségi serpenyőt is, üvegfedővel. 9 rétegű hővezető aljjal vannak ellátva a készlet tagjai, amelyek minden fajta tűzhelyen használhatóak, így elektromos, gázos, indukciós, kerámialapos készülékeken egyaránt.

Nagyon jó elhatározás ennek a készletnek a megvásárlása, például ajándékba is, mert egy fiatal házaspár minden bizonnyal örülne neki. A

z idősebb korosztály tagjai gyakran megmutatják régi lábasukat vagy fazekukat, mondván, hogy ezt még menyasszonytáncba kapták annak idején. Amennyiben a zománcos lábas ennyire megbecsült emlék, akkor a leírt edényszett hány évtizedig lesz használható?

Print Friendly, PDF & Email