Nem hivatalos oldal

Fontolja meg alaposan a tetőablak beépítést!

Tetőablak beépítése profi módon

Tetőablak beépítése profi módon

Néha elengedhetetlen a kimagasló minőségre fektetni a hangsúlyt. Főleg akkor, amikor a lakásnak néhány lényeges részéről van szó, mint mondjuk a nemrég kialakított tetőtér.

Általában a hálószobákat helyezik ide, ezért a tetőablak szúnyogháló nélkül a nyugodt alvás elképzelhetetlen. Főleg azokon a kellemesen hűvös nyári estéken, amikor jólesik nyitva hagyni az ablakokat, hogy bejöjjön a hűsítő levegő.

Ekkor sajnos a rovarok is berepülnek, közöttük a szúnyog is, főleg amennyiben van valamilyen fényforrás a közelben. A tetőablak szúnyogháló egyáltalán nem akadályozza a nyílászárónak az alkalmazását. Ráadásul roppant könnyedén fel lehet helyezni, ezért még utólag is dönthet úgy, hogy beszerzi.

A belső falsíkra kell felszerelni, ezáltal csakis a levegőt fogja beengedni, míg a rovarokat sikeresen távol tartja. A tetőablak szúnyogháló szerencsére egyáltalán nem költséges. Ezáltal egyszerű a beszerzése, mert még az online felületről is megrendelheti. Elegendő mindössze ellátogatnia a schindler.hu honlapra.

Print Friendly, PDF & Email