Fontos gyümölcs a szőlő

Szőlőmag örlemény
Szőlőmag örlemény

A szőlő húsából gyümölcslé, lekvár, bor és számos más termék készíthető, azonban nemcsak a gyümölcs húsa hasznos. A szőlőmag őrlemény kiváló készítmény, ami különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Az antioxidáns szőlőmag őrlemény több kutatáson esett át, aminek folyamán kiderült, hogy fontos anyagokat tartalmaz. A szőlőmag őrlemény hatására, a leukémiás sejtek önpusztításba kezdtek. Több laboratóriumi sejttenyészet is kimutatta hatásait, így például mell, tüdő, bőr, vastagbél és prosztata daganatok esetén is.

Az antioxidáns szőlőmag őrlemény összetevői közé tartoznak a polifenolok, amelyek a káros oxidatív folyamatok meggátolásában segítenek. A Viniseera őrlemény ízület erősítő hatással rendelkezik, csökkenti a stresszt, továbbá serkenti az agyműködést is. Az őrlemény elkeverhető joghurtokban, teában, de bátran hozzáadható süteményekhez is. Fontos azonban, hogy véralvadásgátlókkal együtt nem alkalmazható. A szőlőmag hasznos a szervezet számára, így érdemes és ajánlott rendszeresen alkalmazni.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás