Nem hivatalos oldal

Ideális méretű kabinbőrönd

Ideális kabinbőrönd

Csak a rutinos és nagyon sűrűn utazó emberek vannak tisztában azzal, hogy melyik az a kézipoggyászméret, amelyiket nyugodtan felvihetnek magukkal a gépre, de akik ritkán szállnak repülőgépre, azoknak meg kell érdeklődniük ezt. Nos, az 55x40x20 vagy az 55x40x23 cm méretű kabinbőrönd ingyenesen felvihető a legtöbb repülőtársaság gépeire.

De vigyázni kell néhány dologra vásárláskor! 23 cm mélységű bőröndöt nem érdemes megvenni, hogyha nem bővíthető, mert azt csak kevés légitársaság fogadja el. Viszont, ha bővíthető, akkor maximálisan megfelel a követelményeknek. Aztán figyelni kell arra is, hogy hány kereke van az adott kabinbőröndnek, ugyanis a kétkerekűbe több mindent lehet pakolni, mert süllyesztve vannak a kerekei.

Ez sokat számít egy kabinbőrönd esetében. A négykerekű utazótáskával könnyebb közlekedni, azonban kevesebb holmit tudunk belerakni, mivel a kerekek elvesznek az űrtartalomból. A vászon bőröndnek a keménnyel szemben az az előnye, hogy vannak külső zsebei. Ezek pedig jól jönnek minden utazásnál.

Print Friendly, PDF & Email