Nem hivatalos oldal

Jó ha mindig van elsősegély doboz kézügyben

Fontos az elsősegély

Feltehetőleg Ön is hallott már a munkabalesetekről, illetve közúti balesetekről, amelyeket súlyosbított a helyszíni ellátás szakszerűségének a hiánya.

Civilként az emberek nem fektetnek elég hangsúlyt a gyors ellátáshoz szükséges speciális eszközökre, pedig mindig jó, ha van elsősegély doboz a munkahelyen, az autóban és az otthonában egyaránt. A baleset nem válogat, mert bárhol, bármikor, bárki áldozatául eshet és ilyen esetekben értékelődik fel kellőképpen a professzionális eszköz használatának lehetősége.

A törvény által gyakorolt nyomás, ami az eszközök minőségét és szavatosságát vaskezekkel szabályozza, garantálja a fogyasztói társadalom magas színvonalú ellátását.

Mindazon túl, hogy hasznos, ha az autójában és a munkahelyén egyaránt van elsősegély doboz, fontos szem előtt tartani, hogy ez utóbbi helyszíneken a törvény által is kötelezve van egy állandóan frissített, bármikor használható elsősegély csomag jelenléte. Valahányszor az egészsége a tét, megfontoltan és megalapozottan válasszon felszerelést!

Print Friendly, PDF & Email