Nem hivatalos oldal

Karos állvány a biztonságos és hatékony munkáért

karos állvány

Karos állvány

A hosszú csöveket és a nagyméretű lemezeket nem könnyű tárolni. Ha nem megfelelően helyezzük el ezeket, akkor leeshetnek, eldőlhetnek és komoly tárgyi, sőt, személyi sérülést is okozhatnak. Amennyiben mindenképpen a biztonságot tartaná szem előtt, de azt sem szeretné, hogy emiatt kevésbé hatékonyan tudjon dolgozni, akkor a karos állvány használatát ajánljuk a figyelmébe.

Erről a szerkezetről biztosan nem fog legurulni vagy ledőlni semmi, ugyanakkor könnyen hozzáférhet az anyagokhoz, így nem fog lassabban menni a munka azért, hogy megelőzhetőek legyenek a balesetek. Ráadásul igény szerint lehet változtatni a karos állvány hosszát, teherbíróságát, de még a karjainak a számát és méretét is.

Csak keresse fel a www.raktech.hu munkatársait, mondja el mire lenne szüksége és ők garantáltan meg fogják találni Önnek a legjobb megoldást. Amennyiben szeretne már előre informálódni a karos állvány nyújtotta lehetőségekről vagy az árakról, akkor az oldalukon sok hasznos infót megtalálhat, de tudnia kell, hogy konkrétumokról csak személyes konzultáció és ajánlatkérés után lehet beszélni.

Print Friendly, PDF & Email