Nem hivatalos oldal

Nagy népszerűségnek örvend a vodka

Vodka

Vodka

Egy jó kis buli nem kezdődhet anélkül, hogy a megfelelő mennyiségű étel és ital ne állna rendelkezésre. Ami a pohárba töltendő finomságot illeti, a vodka magasan az élen jár a fogyasztási listán az egész országban. Az eredetileg a keleti szomszédoktól származó készítmény már az egész világot meghódította. Rengeteg változata létezik, az átlátszó és íztelen kivitelektől kezdve, a különféle gyümölcsök aromájával dúsítottak és a kifejezetten szín-gazdag típusokig.

A vodka sokoldalúságát a fogyasztás módja is mutatja. Teljesen magában, jéggel, egyes kiviteleket citrommal, mentával fűszerezve vagy koktél alapanyagnak használva vehetjük magunkhoz. Érdemes elmélyedni ebben a kulináris élvezetben, mert valami olyanban lesz részünk, amiről eddig csak álmodhattunk.

A vodka magas alkoholtartalmának hála, könnyen tárolható. Csak egy alkalmas helyre lesz szükségünk, ami lehet egy hűvös, száraz kamara. Akár évekig tarthatjuk ott a palackokat minden probléma nélkül. De minek tennénk, hiszen a vodka azért van, hogy örömmel fogyasszuk!

Print Friendly, PDF & Email