Az alma az egyik legismertebb gyümölcs, viszont mellette még megemlíthetnénk a sárgarépát is, mint a legnépszerűbb zöldséget. Az előbb említett tápanyagforrások rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ami hozzájárul bizonyos betegségek elkerüléséhez, illetve az immunrendszert is erősítik. A zöldséglevek rosttartalma magas, ráadásul hozzáadott színezék és adalékanyag nélkül készülnek. A sárgarépa egy olyan zöldség, aminek a gyökerét fogyasztjuk és narancssárga színben pompázik.
A kissé édeskés zöldséget, a hatóanyagai miatt leginkább nyersen érdemes fogyasztani, bár főzelékként, párolva és préselve is előszeretettel iktatják az étrendbe az emberek. A zöldséglevek nem mindenki számára ízlenek, ám ezek esetében nem az íz a lényeg, hanem maga a hatás. A sárgarépával dúsított levek segítenek megőrizni a nyári barnaságot, felhígítják az epét, az immunrendszert erősítik és megszüntetik az emésztési zavarokat, ráadásul a szemre is jótékony hatással van. Fogyasszon zöldségleveket, így immunrendszere hamar képes lesz leküzdeni a betegségeket!