Nem hivatalos oldal

Télen is beszerezhető a nyári gumi

Nyári gumi

Nyári gumi

Ahogyan melegszik a levegő és az út felület is egyre forróbbá változik, a szezonnak megfelelő abroncsra kell váltani. Miért is kell ezt megtegyük? Amikor jegesek az utak, nyilvánvaló, hogy az ezen viszonyoknak megfelelő gumik kell felkerüljenek a biztonságos vezetés érdekében. Tény és való, hogy ezekkel könnyedén lehet közlekedni a meleg időszakban is, de a nyári gumi spórolásra is lehetőséget ad.

A keményebb keverék, nem kopik olyan gyorsan és a sebességet sem fogja vissza egyáltalán. Ezzel érezhetően több üzemanyag takarítható meg, valamint nem fog olyan gyorsan elhasználódni a téli abroncs sem. A nyári gumi beszerzése kifejezetten egyszerű, amennyiben mindig nyitott szemmel járunk. Az interneten, de a nagyobb áruházakban is rábukkanhatunk minőségi termékekre.

Ha szezonon kívül is nézelődünk, akkor nem kizárt, hogy jelentős kedvezményekben is részünk lehet. Kinek kellene ugyanis a recsegő mínuszok közepette nyári gumi?! Éppen ezért az értékesítők gyakran leviszik az árakat, hogy ne maradjon rajtuk a kifutott termék. Ragadjuk meg ezeket az alkalmakat!

Print Friendly, PDF & Email