Nem hivatalos oldal

Vontatott permetező nagy tartállyal

Vontatott Tecnoma permetező

Vontatott Tecnoma permetező

Akik zöldség- vagy gyümölcstermesztéssel foglalkoznak, biztosan tudják, hogy milyen sok apró részletre kell odafigyelni, amelyek közül az egyik a permetezés.

Nagyobb területek esetében mindenképp érdemes egy vontatott permetező használata, amit szinte bármilyen traktorra fel lehet szerelni. Ezzel az eszközzel szinte pillanatok alatt ki lehet juttatni az adott vegyszert anélkül, hogy nagyobb erőfeszítéseket tennénk.

Különböző méretű vontatott permetező létezik, így olyat kell vegyünk, amelyik elegendő tartállyal rendelkezik, hogy az egész területet rendesen be tudjuk permetezni. Az, hogy mit juttatunk a földre, természetesen rajtunk múlik, azonban érdemes lehet arra odafigyelni, hogy ne szennyezzük túlságosan.

A rendszeres permetezés szükséges ahhoz, hogy a termés jó legyen. Amennyiben a vontatott permetező nélkül is el tudjuk végezni a munkát, sokkal olcsóbban megúszhatjuk a dolgot. Bármilyen mezőgazdasági munkát is akarunk végezni, mindig győződjünk meg arról, hogy rendelkezünk a megfelelő felszereléssel!

Print Friendly, PDF & Email