Nem hivatalos oldal

Kapható plüssből készült, zenélő hintaló

hintaló

Hintaló

A lazítás nemcsak az idősebb korosztály tagjainak, hanem gyakran még a gyerekeknek is hasznos tevékenység. Természetesen az örökmozgó lurkók általában szaladni és felfedezni szeretnek, mert tele vannak energiával, de néha jólesik nekik is a nyugodt, ritmikus mozgás. Ezt a kivételes élményt könnyedén átélhetik egy hintaló segítségével.

Számos változat között lehet dönteni a vesszoparipa.hu webfelületen. Első körben ismerjük meg a teljes palettát, majd csak ezt követően rendeljünk! Amennyiben gyakran lesz használva a hintaló, akkor fordítsuk figyelmünket a plüss anyaggal burkolt variánsok felé, amelyek puha környezetet biztosítanak. A külön lábtartó résszel rendelkező hintaló csak fokozza a nyugalom és biztonság érzését.

Ennél több ne is kell, hogy örömöt okozzunk a csöppségnek. Jó lesz nézni, amikor felpattan a hintaló nyergébe és békésen elringatózik abban hosszú időn keresztül, ezzel feloldva az esetlegesen keletkező belső feszültséget. A lágy muzsika, amit némelyik hintaló pluszban adni tud, csak fokozza a kellemes időtöltés esélyét.

Print Friendly, PDF & Email